Dreamweb biedt Aboriginal illustraties aan voor bedrijven, muurschilderingen en andere mogelijkheden voor authentieke decoraties, gemaakt door Aboriginal kunstenaars.

 

 

Enkele voorbeelden ( gemaakt door Pamela Croft tijdens de NOT beurs 2007)

 

 

        

 

 

 

 

KERNKONSULT gaf een speciale opdracht aan PAMELA CROFT om een triptiek te maken voor een vergaderruimte in hun kantoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor bedrijven bieden wij een compleet Ozzie & Aboriginal outback pakket met workshops didgeridoo door Aboriginal Gavin Ware,  introductielezing door Lucien Lecarme, een sportief uitje bij Ayers Rock outdoor centre in Zoetermeer en bijkomen met  Australian wine and dine in een Ozzie athmospere in beachclub Skyline. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, wij stemmen natuurlijk ons aanbod af op uw wensen en voorkeuren en locatie in Nederland. Want ook op locatie bouwen wij een authentieke outback sfeer en nemen wij u mee op uw droomreis.

 

 

Het is tijd om te dromen !!  

Dit arrangement bieden wij ook aan in de zorgsector en voor basisscholen in de vorm van de Aboriginal Droomkoffer. Ook bibliotheken kunnen door ons met een thema tentoonstelling worden ingericht, begeleidt met lezingen, workshops, videomateriaal e.d, in het kader van 400 betrekkingen Nederland - AustraliŽ.

Contact

  *   more fotos  *  e-mail  * 

more info : tel :06-50415098  *  fax:+31 (0)84 748 3010

 

   

 

 

 

Pictures from perfomance at Ayers Rock, Zoetermeer, Holland

 

see: www.ayersrock.nl

 

fotos: Lucien Lecarme // Dreamweb